سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: زنان باردار باید در اولویت واکسیناسیون آنفلوانزای خوکی قرار گیرند
ایونا: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد، در صورت تولید واکسن آنفلوانزای نوع A، زنان باردار باید در اولویت واکسیناسیون قرار گیرند زیرا این افراد در معرض نوع کشنده و شدید این بیماری قرار دارند .
به گزارش خبرنگار سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری زنان ” ایونا” ، سازمان جهانی بهداشت روز گذشته طی بیانیهای بر اولویت زنان باردار برای واکسیناسیون در برابر ویروس A/H1N1 تأکید کرد .
بنابراین گزارش، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که زنان باردار به دلیل این که ممکن است به صورت کشنده و شدید به آنفلوانزای جدید مبتلا شوند باید به محض امکان در برابر آن واکسینه شوند .
این آژانس سازمان ملل همچنین در ادامه این بیانیه آورده است: در مناطقی که ویروس آنفلوانزای خوکی به صورت گسترده شیوع پیدا کرده است، زنان باردار و کارکنان کلینیکهای پزشکی باید نسبت به علائم هرگونه بیماری شبیه به آنفلونزا هوشیار باشند .
این گزارش ضمن تاکید بر آنکه هرگونه اقدامات درمانی باید به محض ظهور علایم این بیماری آغاز شود، خاطر نشان کرده است: به دلیل اینکه استفاده از دارو تا ۴۸ ساعت پس از بروز علایم، بیشترین اثر را دارد، مراکز درمانی باید فوراً و بدون انتظار برای دریافت پاسخ آزمایشها، اقدامات درمانی را آغاز کنند .
بر این اساس، پژوهش های اولیه بیانگر آن است که چاقی، خصوصأ چاقی مفرط میتواند ریسک شدت یافتن بیماری را افزایش دهد .
