گلایه تهمینه میلانی از نمایش نامنظم فیلمش در جشنواره: «تسویه حساب»، گوشت قربانی شده است
ایلنا: فیلم تسویه حساب مانند گوشت قربانی شده است و مسولان جشنواره بدون اطلاع تهیهکننده و کارگردان؛ فیلم را در سانسی که می خواهند، نمایش میدهند.
تهمینه میلانی در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اعلام این مطلب افزود: شب گذشته(جمعه؛ ۹بهمن) برای دیدن فیلم سینمایی تسویه حساب به همراه عوامل فیلم در سینمای مردمی فرهنگ حضور پیدا کردم اما با کمال تعجب مشاهده کردم که فیلم سینمایی آل را به جای این فیلم نشان میدهند.
وی ادامه داد: علیزاده ـمسئول توزیع و نمایش فیلمها) بدون اطلاع دبیر جشنواره، تهیه کننده و کارگردان فیلم، برنامه نمایش فیلم را جابه جا کرده بود و فیلم در سینما فرهنگ یک روز زودتر به نمایش درآمد.
میلانی با ابراز ناراحتی و گلایه ادامه داد: در چندین نوبت نیز فیلم تسویه حساب را به جای فیلمهای دیگر نمایش داده بودند.
میلانی در ادامه با لحن ظنزآمیزی گفت: چرا مسولان جشنواره به خود زحمت میدهند فیلم را به سالنها ارایه میدهند، آنها میتوانند فیلم را در تلویزیون نمایش دهند تا همه آن را ببینند.
کارگردان فیلم تسویه حساب، درباره ردهبندی سنی این فیلم در بعضی سینماها گفت: من در ردهبندی سنی برای فیلم هیچ دخالتی نداشتهام حتی دبیر جشنواره نیز از آن اطلاع ندارد.