پرونده چهار معلم به دادگاه انقلاب تهران ارجاع شد
زنستان به نقل از ایلنا: وکیل مدافع شش تن از معلمانی که پیش از این بازداشت و هماکنون با قرارهای تأمین لازم آزاد هستند، از ارجاع پرونده چهار تن از موکلانش به دادگاه انقلاب خبر داد.
هوشنگ پوربابایی در گفتوگو با خبرنگار “ایلنا”، با اعلام این مطلب، گفت: در مراجعهای که امروز به دادسرای انقلاب داشتم، بنا به اظهار دادیار ویژه امنیت این دادسرا، برای چهار تن از موکلانم به نامهای «محمدرضا رضایی گرگانی»، «علیرضا اکبرینبی»، «رسول بداقی» و «حمید پوروثوق» قرار مجرمیت صادر شده که این قرارها پس از تأیید دادستان منجر به صدور کیفرخواست شده است. این پروندهها در حال انجام تشریفات اداری جهت ارجاع به دادگاه انقلاب تهران است.
وی که وکالت «سیدعباس موسوی» و «میراکبر رییسزاده»، دو تن دیگر از این معلمان را نیز برعهده دارد، در مورد وضعیت پرونده موکلانش گفت: پرونده این معلمان نیز در مرحله اخذ آخرین دفاع است تا پس از آن، بازپرس قرار مقتضی را در این پرونده صادر کند.
