پرونده چهار معلم به دادگاه انقلاب تهران ارجاع شد

زنستان به نقل از ایلنا: وکیل مدافع شش تن از معلمانی که پیش از این بازداشت و هم‌‏اکنون با قرارهای تأمین لازم آزاد هستند، از ارجاع پرونده چهار تن از موکلانش به دادگاه انقلاب خبر داد.

هوشنگ پوربابایی در گفت‌‏وگو با خبرنگار “ایلنا”، با اعلام این مطلب، گفت: در مراجعه‌‏ای که امروز به دادسرای انقلاب داشتم، بنا به اظهار دادیار ویژه امنیت این دادسرا، برای چهار تن از موکلانم به نام‌‏های «محمدرضا رضایی گرگانی»، «علیرضا اکبری‌‏نبی»، «رسول بداقی» و «حمید پوروثوق» قرار مجرمیت صادر شده که این قرارها پس از تأیید دادستان منجر به صدور کیفرخواست شده است. این پرونده‌‏ها در حال انجام تشریفات اداری جهت ارجاع به دادگاه انقلاب تهران است.

وی که وکالت «سیدعباس موسوی» و «میراکبر رییس‌‏زاده»، دو تن دیگر از این معلمان را نیز برعهده دارد، در مورد وضعیت پرونده موکلانش گفت: پرونده این معلمان نیز در مرحله اخذ آخرین دفاع است تا پس از آن، بازپرس قرار مقتضی را در این پرونده صادر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.