رشد ۱۲/۱۲ درصدی اخبار زنان در آبان

خبرگزاری فارس: شورای فرهنگی اجتماعی زنان اعلام کرد: تعداد کل اخبار مربوط به زنان منشر شده در ماه آبان به نسبت ماه گذشته ۱۲/۱۲ درصد و نسبت به آبان سال گذشته ۴۲/۱۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شورای فرهنگی اجتماعی زنان، نتیجه‌ این بررسی‌ها حاکی است از ۴ هزار و ۷۴۴ مطلب مورد بررسی، ۲ هزار و ۵۷۸ خبر مربوط به رویدادهای اصلی است و ۲ هزار و ۱۶۶ مورد بقیه تکرار چاپ بعضی از این رویدادها در روزنامه‌ها یا روزهای مختلف است.
در مجموع اخبار و مطالب کل روزنامه‌ها بالاترین تعداد مربوط به موضوع، سایر کشورها ۲۱/۲۱ درصد، آسیب‌های اجتماعی ۷۸/۱۹ درصد و فرهنگی ۳۹/۱۹درصد است.
در رده‌های بعدی به ترتیب اخبار و مطالب ورزشی ۰۹/۱۱درصد، اجتماعی ۹۹/۸درصد، بهداشتی ۹۱/۷درصد، سیاسی ۱۳/۷درصد، حقوقی و قضایی ۵۱/۱درصد، آموزشی ۴۷/۱ درصد و علمی – پژوهشی ۲۴/۱ درصد قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.