برگزاری جلسه لایحه “حمایت از خانواده ” با حضور رؤسای دادگاه خانواده

بامدادخبر: نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: به منظور بررسی بندهای لایحه “حمایت از خانواده ” اعضای این کمیسیون با رؤسای دادگاه خانواده هفته آینده جلسه برگزار می‌کنند.

علی اسلامی‌پناه در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس گفت:‌ به منظور بررسی و پیگیری بندهای لایحه “حمایت از خانواده ” که در سال گذشته به مجلس ارائه شد،‌ با اعضای دادگاه خانواده هفته آینده جلسه‌ای برگزار خواهد شد تا به مواد لایحه بررسی شود.

وی با بیان این‌که این جلسه در محل دادگاه خانواده برگزار می‌شود،‌ افزود:‌ اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس،‌ اعضای کمیته تخصصی حقوق خصوصی مجلس هم در کنار رؤسای دادگاه خانواده در این جلسه حضور دارند. نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اظهار داشت: این جلسه در ادامه جلسات گذشته رسیدگی به لایحه “حمایت ازخانواده “است که رسیدگی به بند ۲۳ در اولویت قرار ندارد ولی در صورت فرصت به بند ۲۳ این لایحه که در خصوص ازدواج مجدد مردان بدون اجازه همسر اول است نیز پرداخته خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.