آشنایی زنان بیرجندی با تشکل های غیر دولتی

کانون زنان ایرانی: زنان خراسان جنوبی از تشکل های غیر دولتی و کارکردآن اطلاعات ناچیزی دارند.

به گفته ی مژگان شریفی مدیر کانون فرهنگی اجتماعی زنان خراسان جنوبی (بیرجند) از آنجا که استان خراسان جنوبی تازه تاسیس است زنان هنوز آگاهی اندکی نسبت به تشکل های غیردولتی و کارکرد آن دارند. به همین منظور کارگاه آموزشی مشترک با خانه تشکل ها به منظور آشنایی با مبانی نظری و عملی سازمانها و تشکل های غیر دولتی در این استان برگزار شد.

در این کارگاه ۶۵زن روستایی و شهری شرکت داشته و با پیشینه سازمانهای غیر دولتی در ایران و جهان آشنا شده و نسبت به وضعیت کنونی سازمانهای غیر دولتی ایران نیز به شناخت لازم دست یافتند.

به گفته ی شریفی زنان در این کارگاه با بحث جامعه مدنی و ارتباط آن با سازمانهای غیر دولتی و قوانین کشور و آسیب های جدی این حوزه نیز آشنایی پیدا کردند.

نگاه و نگرش استراتژیک به سازمان های غیر دولتی و تاثیر آن در شکل گیری و خاستگاه جامعه مدنی نیز از دیگر مباحث این کارگاه بوده است.

شریفی گفت: زنان این استان آشنایی بیشتری برای طی کردن و کسب مجوز یک تشکل غیر دولتی یافته و اهداف NGOها را بهتر شناخته اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.