آموزش پیشگیری از ایدز در مدارس تهران آغاز شد

کارشناس مسوول بهداشت و تغذیه مدارس شهر تهران, گفت: همزمان با روز جهانی مبارزه با ایدز, آموزش پیشگیری از ابتلا به این بیماری در مدارس راهنمایی و دبیرستان دخترانه آغاز شد.

سهیلا تبریزی, کارشناس مسوول بهداشت و تغذیه مدارس شهر تهران, در گفت و گو با خبرنگار ایلنا, گفت: این آموزش‌‏ها به صورت همزمان در سطح تهران آغاز می‌‏شود که ویژه دانش‌‏آموزان دختر پایه‌‏های سوم راهنمایی و سوم متوسطه است.

وی افزود: در آموزش‌‏های پیشگیری از ابتلا به ایدز، اولیا نیز در کنار دانش‌‏آموزان تحت آموزش قرار خواهند گرفت.

تبریزی خاطرنشان کرد: آموزش‌‏های پیشگیری از ایدز در مدارس تا پایان اسفندماه در سطح مدارس دخترانه راهنمایی و متوسطه ادامه خواهد داشت.

وی، با اشاره به توسعه آموزش‌‏های زیست‌‏محیطی در مدارس, گفت: در سال جاری، اجرای طرح زیست‌‏محیطی در مدارس ۴ برابر شده است و تعداد مدارسی که این آموزش‌‏ها در آنها ارائه می‌‏شود افزایش یافته‌‏اند.

کارشناس مسوول بهداشت و تغذیه مدارس شهر تهران, در خصوص طرح توزیع شیر مدارس, افزود: تاکنون یک مورد شکایت در مورد توزیع شیر در مدارس وجود نداشته و هیچ مسمومیت ناشی از شیر در مدارس گزارش نشده است.

تبریزی خاطرنشان کرد: شیر توزیعی در مدارس حتماً باید سر کلاس نوشیده شود و مدیر نباید اجازه دهد شیر از مدرسه خارج شود.

وی گفت: در صورت خروج شیر از مدرسه، مسوولیت هر نوع مشکل ایجاد شده یرای شیر از آموزشگاه, به عهده مدیر مدرسه خواهد بود و شیر باید در محیط مدرسه مصرف شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.