افزایش مقدارمس در خون، نشانه‌ای برای ابتلاء به افسردگی پس از زایمان است

محققان در پژوهش‌های اخیر به این نتیجه رسیده‌اند که افزایش میزان مس طبیعی در بدن زنان باردار احتمال ابتلا به افسردگی پس از زایمان را تشدید می‌کند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به گفته محققان افسردگی پس از زایمان یک اختلال مخرب و ویران کننده است که بدون علایم هشدار دهنده بوجود می‌آید.

ویلیام والش رییس این پروژه تحقیقاتی در مرکز درمانی پی‌فیفر در وارنویل آمریکا در این باره اظهار داشت: در خون زنانی که سابقه ابتلا به افسردگی پس از زایمان را دارند،‌ مقدار مس بیشتر از زمانی است که به این بیماری مبتلا نبوده‌اند.

والش گفت: این عنصر یک ارتباط گم شده در راز وضع حمل است.تا کنون دنیای علم و پزشکی بر روی این عنصر متمرکز نشده است و امروز ما مدرک مشخصی بدست آورده‌ایم مبنی بر اینکه افزایش مقدار مس در خون نشانه‌ای برای ابتلا به افسردگی پس از زایمان است.

این مطالعات که از سوی مرکز درمانی پی‌فیفر تامین بودجه شده، در چاپ فوریه مجله «ردپای عناصر در پزشکی و زیست شناسی» منتشر شده است.

در این پژوهش، دکتر والش و دکتر جان کری تن از دانشگاه لویولا بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۲ بر روی ۱۴ هزار بیمار مطالعه و آزمایش کرده‌اند. آنها مقدار مس و عنصر روی را در خون ۷۸ زن مبتلا به افسردگی پس از زایمان، ۱۴۸ زن بدون سابقه ابتلا به این بیماری و ۲۸ زن در گروه کنترل آزمایش کردند. برخلاف مس، عنصر روی در سه گروه تغییرات چندانی نداشت.

آمارها نشان می‌دهد: در حال حاضر حدود ۴۰۰ هزار زن در آمریکا به افسردگی پس از زایمان مبتلا هستند که با علایم آن از جمله خلق افسرده و سرد، فقدان انرژی، بی اشتهایی، اختلالات خواب و کاهش تمایل برای شرکت در کارها و فعالیت‌های مورد علاقه‌شان، دست به گریبان هستند. در شرایط حاد بیماری حتی احتمال اقدام به خودکشی یا افکار و رفتار متمایل به خودکشی در این زنان وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.