دادستان سنندج با آزادی رویا طلوعی مخالفت کرد
دادستان سنندج با تقاضای تبدیل قرار برای رویا طلوعی موافقت نکرد.
نسرین ستوده ،از وکلای رویا طلوعی، ضمن اعلام این خبر به تریبون فمینیستی گفت:« حدود ۱۰ روز پیش به عنوان وکیل رویا طلوعی تقاضا کرده بودم که با توجه به انجام تحقیقات مقدماتی، موکلم با اخذ وثیقه آزاد شود . بازپرس با این تقاضا موافقت کرد و ما منتظر نظر مثبت دادستان بودیم. اما دادستان پس از گذشت ۱۰ روز با تقاضای ما مخالفت کرد.»
ستوده در ادامه افزود:« چون وکلا می توانند ماهی یکبار برای آزادی موکل خود تقاضا کنند ما مجددا این تقاضا را داده ایم و منتظر جواب هستیم. »
نسرین ستوده درباره دلایل مخالفت دادستان با تبدیل قرار رویا طلوعی گفت :« بعد از آن که از مخالفت دادستان با آزادی رویا طلوعی مطلع شدم تقاضای ملاقات حضوری با دادستان کردم که ایشان اجازه این ملاقات را نداد.»
نسرین ستوده که موفق به دیدار رویا طلوعی در زندان شده بود درباره وضعیت رویا گفت :« در دیداری که با رویا داشتم از شرایط خودش در زندان و هم بند بودنش با زندانیان عمومی گلایه می کرد. از آنجا که به سربردن مجرمان سیاسی با مجرمان عمومی را می توان از شرایط سخت برای مجرمان سیاسی برشمرد من تقاضا کردم که موکل من با زندانیان سیاسی هم بند باشد.
منبع :تریبون فمینیستی ایران
