کمتر از ۲۰ درصد کودک آزاری ها توسط مادران اتفاق می افتد

عضو انجمن حمایت از حقوق کودکان گفت: ثبت کودک آزاری های صورت گرفته در ایام پاییز مشخص کرد ۶۴ درصد آزار و اذیت ها توسط پدران و همچنین کمتر از ۲۰ درصد این قبیل رفتارها را مادران صورت داده اند.

منصور فتحی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر ، در ارتباط با ” صدای یارا “ی انجمن حمایت از حقوق کودکان افزود: مدتی است با راه اندازی صدای یارا ، روزانه تماس های زیادی از سوی آشنایان و بستگان کودکان آزار دیده یا افرادی که به نوعی با آنان در ارتباط هستند صورت می گیرد و پس از گرفتن اطلاعات ، مددکاران انجمن به کمک و یاری کودکان آزار دیده می شتابند.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس آمارهای به دست آمده در پاییز ۸۴ ، بیش از ۶۰ درصد کودک آزاری ها بر روی پسران اتفاق افتاده است.

مسئول صدای یارای انجمن حمایت از حقوق کودکان تاکید کرد: خشونت های صورت گرفته بر روی کودکان انواع مختلفی دارد که بیشترین آنها مربوط به کتک زدن ، سوزاندن دست و پا ، کشیدن مو و… بوده و درصد کمی نیز در ارتباط با عدم اجازه تحصیل ، وادار کردن به تکدی گری و سوء استفاده جنسی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.