میزان سزارین در استان مرکزی ۳ برابر نرخ جهانی است

مدیرکل امور اجتماعی استانداری استان مرکزی گفت: میزان سزارین در استان ۳ برابر نرخ جهانی است.

غلامرضا فتح آبادی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر در اراک افزود: بر اساس شاخص های بهداشت جهانی میزان سزارین بین ۵ تا ۱۵ درصد از کل زایمانها را شامل می شود که در ایران این وضعیت ۳۵ درصد است اما در استان مرکزی طی ۶ ماهه اول امسال میزان سزارین به بیش از ۴۵ درصد رسیده است.

وی این آمار را نگران کننده خواند و تصریح کرد: آمار مقایسه ای در استان مرکزی نشان می دهد عمل سزارین در شهرستان زرندیه ساوه ۶۰ درصد و در آشتیان ۱۲ درصد بوده است.

فتح آبادی با اشاره به اینکه عمل سزارین به یک عمل انتخابی در بیمارستانها برای زایمان زنان تبدیل شده است ، گفت: این امر تبعات منفی برای زنان در پی دارد و لازم است آنان با این مسائل قبل از انتخاب عمل سزارین آگاه شوند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری استان مرکزی تصریح کرد: به عنوان مثال در بیمارستان قدس اراک به عنوان تنها مرکز خصوصی زایمان ۷/ ۷۶ درصد زایمانها به صورت سزارین است.

وی میزان سزارین در مراکز درمانی استان را ۳ برابر دیگر نقاط خواند و افزود: در حالی که عمل سزارین برای نجات جان مادر و جنین صورت می گیرد ، به یک جراحی انتخابی تبدیل شده است و همچنان رو به افزایش است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.