نیروی انتظامی با مأموران متخلف در طرح امنیت اجتماعی برخورد کند

خبرگزاری فارس: مدیرعامل خبرگزاری فارس گفت: نیروی انتظامی باید با آن دسته از مأمورانی که احتمالاً در طرح امنیت اجتماعی و اخلاقی دچار تخلف می‌شوند، برخورد کند.

مهدی فضائلی در جریان بازدید فرمانده ناحیه انتظامی تهران بزرگ از خبرگزاری فارس، طی سخنانی افزود: نیروی انتظامی در برخورد با ماموران متخلف پیش‌قدم شود تا طرح امنیت اجتماعی با بازتاب منفی مواجه نشود.

وی که با سردار رادان سخن می‌گفت، افزود: مبارزه با مظاهر علنی فساد نباید فصلی و موقتی باشد بلکه نیروی انتظامی باید با برنامه‌ریزی مدون و همه‌جانبه برای استمرار این طرح تلاش کند.

فضائلی به آسیب‌های این طرح اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین آسیب‌های این طرح افراط و تفریط است و نیروی انتظامی باید مراقب باشد تا با افراط و تفریط مقدمات شکست این طرح فراهم نشود و فرصتی برای سوء استفاده به وجود نیاید.

مدیرعامل خبرگزاری فارس افزود: بر اساس بند اول اصل سوم قانون اساسی ایجاد فضای مناسب برای رشد فضائل اخلاقی و برخورد با مظاهر فساد وظیفه دولت است و قاعدتا نیروی انتظامی در اجرای این طرح تنها نیست.

وی در عین حال یادآوری کرد: نیروی انتظامی به برگزاری جلسات توجیهی مخالفان این طرح اهتمام ورزد و زمینه پیشبرد آن را فراهم کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.