مشاوراستاندار مرکزی: زنان باحفظ حجاب زمینه ظهورامام زمان را فراهم‌سازند

مشاور امور بانوان استاندار مرکزی گفت: زنان باید با رعایت و حفظ حجاب و عفاف زمینه ظهور امام زمان(عج) را فراهم سازند.

“اشرف جواهری” روز سه‌شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: کسانی که‌به دنبال انتظار حضرت مهدی(عج) هستند باید افرادی صالح باشند تا رضایت ایجاد شود.

وی بیان کرد: بر اساس روایات متعدد، از ‪ ۳۱۳‬یار امام زمان (عج) بیش از ‪ ۵۰‬نفر آنان بانوان هستند.

جواهری اضافه کرد: اگر زنان در دوران انقلاب و جنگ حضور گسترده نداشتند، مشکلات زیادی گریبانگیر جامعه می‌شد.

وی گفت: جامعه ما پر از ارزشهای انقلابی، اسلامی وفرهنگی است که‌همه وظیفه دارند در حفظ و پاسداری از آنها تلاش مضاعفی داشته باشند.

جواهری بیان کرد: دشمنان قصد دارند جامعه ما به ویژه جوانان را از این ارزشهای بزرگ دور سازند که همه باید با هوشیاری تمام دشمنان را ناکام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.