گزارش الجزیره از روند پیشرفت ورزش بانوان در ایران

ایرنا: شبکه خبری الجزیره قطر، جمعه شب درگزارشی درباره ورزش و مسابقات اسبدوانی زنان در ایران گفت: فضای عمومی ورزش زنان در ایران طی چند سال اخیر تا حد زیادی بهترشده است.

این شبکه خبری گزارش داد: در ایران زنان باید هنگام ورزش، لباس متناسب با شوونات اسلامی بپوشند و قوانین اسلامی را رعایت کنند.

ملهم ریه خبرنگار الجزیره با اشاره به یکی از مسابقات اسبدوانی زنان در ایران گفت: اسبدوانی، تنها ورزش ویژه مردان نیست بلکه زنان نیز در آن شرکت می‌کنند.

به گفته وی، سارا دختر ایرانی ‪ ۲۴‬ساله هم‌اکنون دارای اسبی است که بیش از ‪ ۱۱‬بهار از عمر آن نگذشته است و آن‌گونه که می‌گوید هیچ وقت احساس نکرده که پوشش اسلامی مانعی در برابر مشارکت وی در مسابقات اسبدوانی در کنار مردان باشد.

چنین مشارکتی تا چهار سال پیش در جمهوری اسلامی امکان پذیر نبود ولی امروز بسیاری از مسایل تغییر کرده و رویای سارا بیش از گذشته به واقعیت نزدیک شده است.

محدودیتی در این رابطه وجود ندارد و خانم‌ها به طور آزاد همپای آقایان منتها با پوشش کامل اسلامی و رعایت مسایل اسلامی در مسابقات اسبدوانی شرکت می کنند.

زنان امروز با سرعتی بیش از گذشته به اهداف خود می‌رسند و پوشیدن اسلامی مانعی برای انجام ورزش نیست و می‌توانند در مسابقات داخلی و خارجی شرکت کنند.

وضعیت سارا مانند بسیاری از دخترانی است که باید با رعایت ضوابط و قوانین به رقابت با یکدیگر بپردازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.